Ducaat Security Service

Niels Ducaat heeft de kernwaarden verbondenheid, kracht en toewijding, die verbonden zijn met de kernwaarden van Ducaat Security Services. Dit zijn de kernwaarden van het Korps Mariniers. Bij het Korps Mariniers heeft Niels alleen maar bij de specialistische eenheden gezeten, waaronder de Bijzondere Bijstandseenheid (BBE = antiterreureenheid) en de Commando’s, etc.

Na 9 jaar bij de familie Heineken gewerkt te hebben is Niels zelfstandig ondernemer geworden en heeft Ducaat Security Services opgericht. DSS biedt nationaal en internationaal diensten en producten aan op het gebied van beveiliging van bedrijven, overheden en VIPS. Roerende en onroerende goederen en personen worden door DSS beveiligd door vakbekwame, ervaren specialisten, hierbij gebruikmakend van de meest moderne technieken en middelen.

TechnoHome

TechnoHome BV is een gevestigd bedrijf dat zich bezighoudt met het verhogen van het comfort en veiligheidsgevoel van mensen in het luxe woning segment.

TechnoHome is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Smarthome systemen welke gekoppeld worden aan hoogwaardige beveiligingssystemen. Door technologische expertise te combineren met kennis van de markt, creatieve flair en een open communicatie met onze klanten, dealers en partners neemt ons marktaandeel snel toe.

De verkoop en implementatie van onze producten vindt plaats in luxe woningbouw in Nederland en aantal project per jaar buiten Nederland.

TechnoHome

ASGN Beveiligingstechniek

ASGN “Advanced Security Group Nederland” is een Erkend Beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in elektronische beveiligingszaken in het hogere “risico” segment. Zowel de particulier als ook de zakelijke markt. Bij onze AST Partner bent u in goede handen voor zeer intelligente en comfortabele beveiligingstoepassingen op basis van de OBE maatregel en risicoinventarisatie.

We hebben samen inmiddels een jaren lange ervaring met vele projecten en objecten in binnen en buitenland. ASGN een flexibele aanvulling in deze beveiligingssector

Met elkaar zijn we 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor u bereikbaar en eventueel inzetbaar. Door vooraf goed beveiligde IT verbindingen zijn we in staat om remote een en ander te monitoren en configureren.

Na een Security Audit van AST worden uw wensen en eisen samengesteld van o.a.

 • Inbraakbeveiligingsystemen
 • Camera beveiligingsystemen
 • Toegangscontrole
 • IT netwerk beveiliging 

Trendzet Bouw

Trendzet Bouw, heeft zich in de loop der jaren kunnen onderscheiden door enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij al haar projecten.

Persoonlijke factoren en maatwerk is waar we juist met onze partner doorbreken in de extra toepasbare preventieve beveiligingsfactoren, zowel verbouwing of bouw van uw woning en overige projecten.

Conform een AST beveiligingsplan vooraf de zwakkere kozijnen van ramen en deuren produceren in de hypermoderne werkplaats. Wanneer u vooraf weet dat de extra zwaardere uitvoering van ramen en deuren uitgevoerd moeten worden, dan graag vooraf zodat u tijd en extra aanpassingen voorkomt.

Trendzet blijft samen met AST  actief de ontwikkelingen in de gaten op technisch- en esthetisch vlak. Naast praktisch moet het ook mooi zijn!

Trendzet Bouw Beveiliging
New Gen Driver Beveiliging Partner AST

New Gen Driver

Zeer goed beveiligd maar voornamelijk comfortabel en relaxed brengt NGD u van A naar B. 24/7/365 in binnen en buitenland

U kunt in alle rust doorwerken achterin de auto waardoor er geen tijd verloren gaat. NGD brengt u naar de gevraagde bestemming toe en brengt u veilig weer op uw volgende bestemming.

New Generation Driver is niet alleen verantwoordelijk om u van de ene locatie naar de andere te brengen.  

Onze AST partner vult de wachttijd in met eventuele andere taken waardoor uw dagtaak efficiënter is ingevuld: Primair is de Beveiliging, daarnaast kannen zij o.a. reisdocumenten, regelen van uw boekingen, All Round inzetbaar.

 • Integer

 • discreet

 • zeer flexibel

Uw voertuig kan voor onderhoud van het persoonlijk beveiligingssysteem naar LETAC gebracht worden.

Rigter

Rigter Beveiliging is gespecialiseerd in de bouwkundige beveiligingsvraagstukken.

Voor het aanbrengen van sterk doorbraak- en inbraak-werende factoren voor zowel de hypermoderne woningen als ook voor oudere woningen met authentieke ramen en deuren.

Rigter maakt gebruik van de meest toonaangevende mechanische- en elektronische- sluitsystemen van EVVA, vaak complexe sluitplannen.
Door gebruik van de EVVA/4KS/LETAC cilinder heeft u een exclusieve sleutel met tevens mogelijkheden van een ingebouwde TAG.

Een Security Audit door LETAC maakt snel inzichtelijk waar verbeteringen kunnen worden aangebracht met deugdelijk SKG*** hang en sluitwerk of door extra zichtbare en onzichtbare barrières.

 • Cilindersloten, sluitplannen, technisch en electronisch
 • Sterke doorbraakvertragende deuren en kozijnen
 • SKG Hang en sluitwerk
 • Exclusieve maatwerken
Rigter beveiliging partner AST